architect

onderzoekend
en bouwend

Over mij

Narda Beunders

Ik ben Narda Beunders en studeerde in 2014 af met mijn droom project ‘Ruimte om in te geloven’, als architect. Vanaf dat moment startte ik het gelijknamige eenmansbedrijf om zo in de bouw wereld te stappen met het idee ruimtes te bouwen waar jij en ik in kunnen geloven. Unieke Architectuur vol vertrouwen en tegelijkertijd open met ruimte voor verwondering.

Het begon zo,

Na terug komst van een periode te hebben gewerkt en woont in Malawi vond ik geen aansluiting bij mijn omgeving in Amsterdam, ik voelde me ineens ontheemd. Los van alles en iedereen, en nergens het gevoel echt welkom te zijn zonder reden, gewoon welkom om wie ik was (ben). Dat maakte me onrustig, er startte een zoektocht naar een toevluchtsoord, in de vorm van mijn afstuderen aan de academie van bouwkunst.

Op zoek naar een plek waar ik naartoe kon om me weer verbonden en welkom te voelen in het land waar ik opgegroeid ben en de stad waar ik jaren met plezier gestudeerd en gewoond had. Ik had behoefte aan ruimte waar ik mezelf kon zijn, zonder dat ik beoordeelt zou worden op waar ik wel of niet bij hoorde of wat ik er wel of niet kwam doen.

Een plek waar ik me welkom zou voelen, op ieder moment en zonder duidelijk doel, gewoon om even te zijn als onderdeel van het grote geheel, just the way I am.

De gedachte over ruimte om in te geloven, waar niet alleen ik, maar iedereen zich welkom zou voelen, was geboren. Het idee van een gebouw waar je het gevoel krijgt er te mogen zijn, gewoon zoals je bent.

Zonder oordeel zal er ruimte zijn voor iedereen. Om het woord geloven invulling te geven en om gewoon even te zijn.

Contact Me

Join my newsletter for the latest gallery updates